המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור אפייה לחום בינוני של 170 מעלות.
מרתיחים את המים בתוך סיר בינוני ומכבים את האש. שופכים פנימה את האטריות ומפזרים אותן באופן שווה בתוך המים, מכסים ומשאירים כך כחמש דקות.
מסננים את האטריות הרכות, היטב במסננת עם חורים קטנים ומשאירים שיתקררו.
מעבירים לקערה גדולה ושופכים מעל את הגבינות ומערבבים היטב עם כף עץ.
מקציפים בקערה נפרדת את הביצים עם מערבל יד, עד לקצף גדול ושופכים על האטריות.
מוסיפים גבינה צהובה מגוררת, ומערבבים שוב היטב עם כף עץ.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שנבלע באופן אחיד.
משמנים תבנית 22 ס"מ או בתבנית פיירקס, בוזקים על התחתית את פירורי הלחם בשכבה אחידה ומעל שופכים את התערובת.
מכניסים לתנור ל-60 דקות או עד שמזהיב מלמעלה.
מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0