מחממים 6 כפות שמן זית במחבת גדולה ומזהיבים בה את הבצל.
שלב 2
0 דקות
מברישים תחתית ודפנות של תבנית פיירקס גדולה בשמן זית ומניחים עליה דף פילו כך ששוליו יגלשו החוצה. מברישים גם אותו במעט שמן ומפזרים עליו כף פירורי לחם.
שלב 3
0 דקות
מניחים על דף הפילו עוד דף ומברישים אותו בשמן זית. מפזרים כף פירורי לחם ומניחים מעל עוד עלה פילו. מברישים בשמן זית (בסך הכל נוצר בסיס בן שלושה עלי פילו לפשטידה).
שלב 4
0 דקות
טורפים היטב את הביצים. מעבירים את רוב בלילת הביצים הטרופות (למעט כף אחת) לקערה גדולה. מוסיפים את היוגורט ומתבלים בנדיבות במלח ובפלפל. טורפים היטב. יוצקים מחצית מתערובת היוגורט והביצים לתבנית.
שלב 5
0 דקות
מניחים על שכבת היוגורט עלה פילו, מברישים בשמן זית ומפזרים מעל כף פירורי לחם. מניחים עוד עלה ומברישים בשמן זית. מפזרים מעל את הבצל המטוגן.
שלב 6
0 דקות
מניחים מעל עלה פילו, מברישים בשמן זית ומפזרים כף פירורי לחם. מניחים עוד עלה ומברישים בשמן זית.
שלב 7
0 דקות
יוצקים מעל את תערובת היוגורט שנותרה ומפזרים מעל את הקשקבל. מקפלים כלפי פנים את כל שולי דפי הפילו (הם לא ייסגרו לגמרי מעל היוגורט וזה בסדר).
שלב 8
0 דקות
מברישים במעט הביצה הטרופה ששמרנו (יהיה קל יותר לעסות את זה אחרי שמוסיפים לביצה כפית מים וטורפים היטב).
שלב 9
0 דקות
אופים בחום של 180 מעלות 45 דקות.
שלב 1
מתוך
9
מחממים 6 כפות שמן זית במחבת גדולה ומזהיבים בה את הבצל.
שלב 2
מתוך
9
מברישים תחתית ודפנות של תבנית פיירקס גדולה בשמן זית ומניחים עליה דף פילו כך ששוליו יגלשו החוצה. מברישים גם אותו במעט שמן ומפזרים עליו כף פירורי לחם.
שלב 3
מתוך
9
מניחים על דף הפילו עוד דף ומברישים אותו בשמן זית. מפזרים כף פירורי לחם ומניחים מעל עוד עלה פילו. מברישים בשמן זית (בסך הכל נוצר בסיס בן שלושה עלי פילו לפשטידה).
שלב 4
מתוך
9
טורפים היטב את הביצים. מעבירים את רוב בלילת הביצים הטרופות (למעט כף אחת) לקערה גדולה. מוסיפים את היוגורט ומתבלים בנדיבות במלח ובפלפל. טורפים היטב. יוצקים מחצית מתערובת היוגורט והביצים לתבנית.
שלב 5
מתוך
9
מניחים על שכבת היוגורט עלה פילו, מברישים בשמן זית ומפזרים מעל כף פירורי לחם. מניחים עוד עלה ומברישים בשמן זית. מפזרים מעל את הבצל המטוגן.
שלב 6
מתוך
9
מניחים מעל עלה פילו, מברישים בשמן זית ומפזרים כף פירורי לחם. מניחים עוד עלה ומברישים בשמן זית.
שלב 7
מתוך
9
יוצקים מעל את תערובת היוגורט שנותרה ומפזרים מעל את הקשקבל. מקפלים כלפי פנים את כל שולי דפי הפילו (הם לא ייסגרו לגמרי מעל היוגורט וזה בסדר).
שלב 8
מתוך
9
מברישים במעט הביצה הטרופה ששמרנו (יהיה קל יותר לעסות את זה אחרי שמוסיפים לביצה כפית מים וטורפים היטב).
שלב 9
מתוך
9
אופים בחום של 180 מעלות 45 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0