המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את השמרים במעט סוכר. שמים בקערה את שאר חומרי הבצק ומוסיפים את השמרים.
לשים או מערבלים במהירות איטית, עד לקבלת גוש בצק רך וחלק. מחלקים את הבצק ל-3 כדורים.
מקמחים משטח ומרדדים כל כדור לעלה המתאים לתבנית מרובעת בגודל 40X40. שוטחים את העלה בתבנית משומנת.
מערבבים את האגוזים עם הסוכר.
מורחים ריבה על הבצק ובוזקים עליה חצי מכמות האגוזים והסוכר.
מורחים עוד עלה ומכסים בו את האגוזים, ושוב מורחים ריבה על העלה ועליה אגוזים וסוכר.
מרדדים עוד עלה. מניחים אותו על השכבה הקודמת ואופים בחום בינוני כ-30 דקות, עד שמזהיב. מוציאים מהתנור ומקררים לאט.
הכנת הציפוי: ממיסים סוכר במים על האש, מוסיפים את השוקולד ומערבבים. מוסיפים אבקת קקאו ומערבבים עד שמסמיך. מורחים את העודה בציפוי וחותכים בסכין חדה למרובעים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0