המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לתבל את חלקי העוף והבצל.
להניח בתבנית, להעביר לגריל. לשזף יפה את העוף והבצל.
לשים שכבה דקיקה של שמן, בסיר או בקדרה, לפרוס את הבצל הצלוי, מעל להניח את חלקי העוף.
לערבב את שאר המרכיבים ולהניח בסיר, אפשר להשאיר בצד מחצית מכמות הפטריות לשלב האחרון.
לצקת מים, כוס וחצי מים לכל כוס של גריסי פנינה.
להביא לרתיחה.
להעביר לתנור, לבישול איטי, בחום של 100 מעלות. משך הבישול 360-420 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0