המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מסננים את השמן מהטונה ומועכים את הטונה במזלג.
מוסיפים את הביצים ואת קמח המצה. אם נוזלי מדי מוסיפים עוד קמח.
מוסיפים מלח ופלפל ושולחים את התערובת לשעה מנוחה במקרר.
מרטיבים ידיים ויוצרים קציצות פחוסות של כסנטימטר רוחב ובקוטר של 2-3 ס\"מ.
מטגנים בשמן קנולה עד להזהבה משני הצדדים.
מוציאים לנייר סופג.
מכינים רוטב עגבניות מרסק ומים, מחממים בסיר ומוסיפים את השום הפרוס, הגזר והסלרי. מבשלים על אש קטנה עד שהגזר רך.
מוסיפים את הקציצות לרוטב ומבשלים עוד כ-15 דקות . לא מערבבים, כדי שלא יתפרק, אבל דואגים שכל הקציצות יהיו מכוסות ברוטב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0