המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים היטב את מחבת הפסים.
מושחים היטב את הסלמון עם השמן וצולים במחבת כ- 2 דקות מכל צד עד לקבלת פסים מהצריבה.
מחממים את מחבת השף לחום בינוני, מוסיפים את נתחי הסלמון, מיץ האשכולית, הפלפל, הפטרוזיליה והסויה ומבשלים כ-5 דקות.
מוציאים את הסלמון ומצמצמים את הנוזלים עד לקבלת רוטב.
מסדרים בצלחת הגשה ויוצקים מעל הדג רוטב ומעט מלח גס.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0