המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בתוך קערה את הקמח, המלח והשמן.
מוסיפים מים בהדרגה ומערבבים.
מפזרים קמח על השיש, מניחים את הבצק עליו, ולשים עד שיתקבל בצק נעים ורך.
מחזירים את הבצק לקערה, וממתינים כ-15 דקות.
מוציאים את הבצק ומחלקים אותו לארבעה חלקים שווים.
משטחים את הבצק (במערוך או בידיים).
מפזרים על הבצק רסק עגבניות, תבלינים, זיתים ותירס (כמובן שהכל לבחירתכם).
מחממים את התנור ל-190 מעלות חום, מכניסים את הפיצות לתנור לכ-20 דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0