המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים את הגזרים בסיר רחב, ויוצקים עליהם את המים. מניחים על להבה ומבשלים כ-10 דקות.
מוסיפים את הסוכר, מיץ הלימון והקינמון. מערבבים ומבשלים על להבה בינונית נמוכה כ-60 דקות, או עד שמתקבל סירופ צמיגי שקוף ודבשי.
מצננים ומעבירים לכלי בעל סגירה הרמטית. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0