המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את מלית התפוחים: מגררים את התפוחים על קליפתם, שמים אותם בסיר עם הסוכר, הלימון והקינמון ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה ללא מכסה במשך כ- 20 דקות עד שכל הנוזלים מתאדים.
מסירים את הסיר מהאש ומוסיפים את פירורי הלחם, מערבבים ומצננים מעט.
מרדדים את בצק העלים לעלה רחב וחותכים אותו לריבועים בגודל 10X10 ס"מ.
שמים במרכז כל ריבוע כף מלית וסוגרים אותו. אוחזים ב- 4 קצוות ומקפלים אותם כלפי המרכז לצורת מעטפה, משחילים קיסם במרכז המעטפה.
מניחים את המעטפות בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים אותן כ- 20 דקות עד שהן זהובות ויפות. מוציאים ומצננים.
מסירים את הקיסמים ומפזרים על המעטפות אבקת סוכר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0