המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את השמן בסיר רחב ומזהיבים בו את הבצל. בינתיים, שוטפים את הבמיה וקוטמים את ראשי התרמילים.
מוסיפים את הבמיה ומטגנים שתי דקות אגב ערבוב.
מוסיפים את השום והפתיתים. מטגנים עוד דקה אגב ערבוב.
מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 20 דקות.
מסירים מהאש, מערבבים, מכסים שוב ומשאירים כך עוד חמש דקות.
מסירים מכסה ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0