המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות ומסננים היטב.
מחממים שמן זית בסיר.
קוצצים את הבצל דק דק ומטגנים יחד עם שיני השום עד להזהבה.
חותכים את העגבניות לקוביות בינוניות ומוסיפים לסיר.
ממשיכים לטגן ונותנים לעגבניות להוציא נוזלים.
מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
מוסיפים מים עד לכיסוי מלא.
מביאים לרתיחה ומנמיכים לאש בינונית.
נותנים להכל להתבשל עשר דקות, ומתקנים תיבול לפי הטעם.
אם הרוטב קצת חמצמץ, ניתן להוסיף חצי כפית סוכר על מנת לאזן את הטעם.
נותנים לרוטב להסמיך ומכבים.
בצלחת, מסדרים את הפסטה ומוזגים מעליה כמות נדיבה של רוטב.
להגשה- ניתן לקשט בעלי בזיליקום.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0