המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים מעט עד קבלת בצק אחיד.
לשמן תבנית ולשטח את הבצק בתבנית כולל על השוליים של התבנית. אם יש שאריות בצק ניתן לחתוך ולהוציא.
לערבב את כל הגבינות עם ביצה (ניתן להוסיף עוד גבינות כיד הדמיון רק לשים לב שזה מתאים לגודל התבנית)
לשטח את תערובת הגבינות על בצק הקיש בתבנית.
ניתן לפזר למעלה שומשום או קצח או את עגבניות השרי.
אופים בתנור בחום של כ-160 מעלות למשך 40 דקות (תלוי בסוג התנור), או עד ששולי הבצק מזהיבים ותערובת הגבינה יציבה.
ניתן להמיר את החמאה במרגרינה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0