המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים את החלבונים לקצף רך. תוך כדי הקצפה, מוסיפים בהדרגה את הסוכר והוניל.
מערבבים היטב במעבד מזון עם להב פלדה או במיקסר, את החלמונים, שמנת וחמאה לתערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח והשקדים ומעבדים רק עד שהתערובת אחידה.
מקפלים פנימה את הקצף. מסננים את הדובדבנים ומוסיפים, ללא נוזל ההשריה.
משמנים ומקמחים תבנית קפיץ עגולה בקוטר 26 ס"מ (מובן שאפשר גם תבנית מרובעת או מלבנית), יוצקים את התערובת פנימה ואופים בחום של 180 מעלות, כ-50 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0