שמים בסיר קטן את הדבש (ניתן להמיר במייפל באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), הסוכר והחמאה. מבשלים עד שמתקבלת תערובת אחידה והסוכר נמס לגמרי. מוסיפים את הווניל ומסירים מהאש.
שלב 2
0 דקות
מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים חוץ מהצימוקים והחמוציות. יוצקים מעל את תערובת הדבש ומערבבים שוב.
שלב 3
30 דקות
מרפדים את תבנית התנור בנייר אלומיניום ומעבירים את התערובת לתבנית. אופים בחום של 170 מעלות במשך 30 דקות. מערבבים כל עשר דקות למניעת גושים ולאפייה אחידה.
שמים בסיר קטן את הדבש (ניתן להמיר במייפל באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), הסוכר והחמאה. מבשלים עד שמתקבלת תערובת אחידה והסוכר נמס לגמרי. מוסיפים את הווניל ומסירים מהאש.
שלב 2
מתוך
4
מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים חוץ מהצימוקים והחמוציות. יוצקים מעל את תערובת הדבש ומערבבים שוב.
שלב 3
מתוך
4
מרפדים את תבנית התנור בנייר אלומיניום ומעבירים את התערובת לתבנית. אופים בחום של 170 מעלות במשך 30 דקות. מערבבים כל עשר דקות למניעת גושים ולאפייה אחידה.
הערות 0