המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולפים את העגבניות: חורצים את העגבניות, חולטים אותן כשתי דקות במים רותחים, שוטפים במים קרים וקולפים אותן. קוצצים את העגבניות.
מטגנים את הבצל בשמן זית בסיר עמוק על להבה נמוכה עד שמתרכך. מוסיפים את העגבניות שקצצנו עם מעט מלח, ומבשלים עד שהעגבניות מתרככות.
מעבירים את התערובת למעבד מזון ומרסקים לקבלת תערובת חלקה.
מחזירים את התערובת לסיר, מוסיפים 3 כוסות מים, רסק עגבניות ומביאים לרתיחה.
מבשלים על להבה נמוכה במשך כ-15 דקות.
מתבלים את המרק במרק תיבול עגבניות, פפריקה, מלח ופלפל. מוסיפים את האורז ומבשלים כ- 25 דקות לערך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0