המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומניחים בצד.
בסיר אחר מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל והשום עד הזהבה.
מוסיפים את הבשר לסיר ומטגנים על אש גבוהה תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים את הפסטה ואת רוטב העגבניות והפלפלים. מבשלים למשך 7 דק' על אש נמוכה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מעבירים לצלחת ומקשטים בכוסברה ירוקה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0