המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מנקים את שוקי הטלה משאריות השומן ובוזקים עליהם מלח ופלפל.
מחממים סיר עם שלוש כפות שמן זית, וצולים את השוקיים עד השחמה, כ- 5 דקות מכל צד. מוציאים את השוקיים הצידה.
מוסיפים למחבת את קוביות הבצל, הגזר והסלרי ואת שיני השום. מאדים כ- 10 דקות עד שהירקות מתרככים.
מוסיפים את היין האדום ואת יין הפורט ומצמצמים עד מחצית הכמות.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, ציר הבקר והעוף, הטימין והרוזמרין ומוסיפים חזרה פנימה את שוקי הטלה.
מביאים לרתיחה, מורידים מהאש, מכסים ומכניסים את הסיר לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות משך 120 דקות.
אחרי שעתיים, מוציאים את הסיר מהתנור ומוציאים את שוקי הטלה מתוך הנוזלים. מסננים את הרוטב מהירקות ומוזגים אותו על הבשר ועל התוספות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0