המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים את עוגת השוקולד: ממיסים יחד שוקולד, חמאה, ריבת חלב ושמנת מתוקה (בסיר על אש קטנה או במיקרוגל).
מסירים מהאש ומצננים 5 דקות. מערבבים פנימה את שברי הפתי בר ומשטחים את התערובת בתבנית משומנת.
מכינים מוס ריבת חלב: מקציפים במיקסר את השמנת מתוקה ופודינג ריבת חלב לקרם יציב. משטחים מעל תערובת השוקולד. מעבירים למקפיא לשעה, להתייצבות.
מכינים את הציפוי: בסיר קטן מביאים לרתיחה שמנת מתוקה. מוזגים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס.
מוזגים את הציפוי על העוגה הקרה (מטלטלים בעדינות את התבנית עד שהציפוי מכסה את כל פני השטח).
שמים את ריבת החלב לקישוט בשקית ניילון קטנה וגוזרים פתח קטן בשפיץ.
מזלפים פסים של ריבת חלב על ציפוי השוקולד.
מעבירים את העוגה למקרר לשעתיים-שלוש, לפני ההגשה. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0