שמים את כל מרכיבי הבצק, מלבד המלח, בקערת המיקסר ולשים בוו לישה, עד לקבלת בצק אחיד. עם התחלת הפיכת העיסה לבצק, מוסיפים את המלח.
שלב 2
0 דקות
מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומכניסים למקרר למשך לילה.
שלב 3
0 דקות
מוציאים את הבצק מהמקרר, מחלקים ל-2 חלקים שווים, מקמחים קלות ומרדדים כל חלק לריבוע באורך 25 ס"מ * 25 ס"מ.
שלב 4
0 דקות
מפזרים מחצית מכמות החלבה ומחצית מפירורי האגוזים. מגלגלים לרולדה מהודקת, וחוצים בעזרת סכין את הרולדה, כך שיתקבלו 2 חצאים והמילוי ייחשף.
שלב 5
0 דקות
מפתלים את שתי הרצועות לצורת בורג ומניחים בתבנית אינגליש קייק (30*10 ס"מ) משומנת, או מרופדת בנייר אפייה.
שלב 6
0 דקות
חוזרים על הפעולה גם עם מחצית הבצק הנוספת, לקבלת עוגה נוספת.
שלב 7
0 דקות
מכסים ומתפיחים את הבצק בתבנית עד להכפלת הנפח.
שלב 8
25 דקות
מברישים בביצה טרופה ואופים בחום של 170-180 מעלות כ-25 דקות, או עד הזהבה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
8
שמים את כל מרכיבי הבצק, מלבד המלח, בקערת המיקסר ולשים בוו לישה, עד לקבלת בצק אחיד. עם התחלת הפיכת העיסה לבצק, מוסיפים את המלח.
שלב 2
מתוך
8
מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומכניסים למקרר למשך לילה.
שלב 3
מתוך
8
מוציאים את הבצק מהמקרר, מחלקים ל-2 חלקים שווים, מקמחים קלות ומרדדים כל חלק לריבוע באורך 25 ס"מ * 25 ס"מ.
שלב 4
מתוך
8
מפזרים מחצית מכמות החלבה ומחצית מפירורי האגוזים. מגלגלים לרולדה מהודקת, וחוצים בעזרת סכין את הרולדה, כך שיתקבלו 2 חצאים והמילוי ייחשף.
שלב 5
מתוך
8
מפתלים את שתי הרצועות לצורת בורג ומניחים בתבנית אינגליש קייק (30*10 ס"מ) משומנת, או מרופדת בנייר אפייה.
שלב 6
מתוך
8
חוזרים על הפעולה גם עם מחצית הבצק הנוספת, לקבלת עוגה נוספת.
שלב 7
מתוך
8
מכסים ומתפיחים את הבצק בתבנית עד להכפלת הנפח.
שלב 8
מתוך
8
מברישים בביצה טרופה ואופים בחום של 170-180 מעלות כ-25 דקות, או עד הזהבה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
1
א
אלה
שלום ,לא צויינו שמרים
מערכת בישולים
היי אלה,
אין צורך בשמרים כי מדובר בקמח שמרים. קמח שמרים אסם לעוגות, חלות ומאפים מכיל תערובת של קמח חיטה ושמרים יבשים, כך שאין צורך להוסיף שמרים, עם זמן תפיחה מקוצר וללא צורך בניפוי. הפתרון המושלם לאפיית עוגות שמרים, חלות ומאפים. ללא צבעי מאכל וללא חומרים משמרים. יום מקסים
הערות 1