המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לבשל בסיר קטן את היין והתמרים, על אש קטנה, עד לקבלת עיסה אחידה. מומלץ לחלק את הוספת היין לשני חלקים, כדי לוודא שהתערובת לא יוצאת מימית מדי.
לאחר קבלת העיסה האחידה מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.
להוריד מהאש ולהוסיף את האגוזים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0