המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה על פי הוראות ההכנה, מסננים ומעבירים לקערה. מוסיפים כף שמן זית, מערבבים ומשאירים בצד עד שתתקרר (לא שוטפים במים).
מערבבים בקערה את כל שאר החומרים מלבד גבינת הפטה. מוסיפים את הפסטה המקוררת ומערבבים פעם נוספת.
מעבירים לצלחת הגשה. מפזרים מעל את גבינת הפטה ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0