המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את הירקות וקוצצים לחתיכות בגודל 1 על 2 ס"מ בערך.
קוצצים דק דק את הפלפלים החריפים, הכוסברה וחתיכת הג'ינג'ר.
מערבבים את כל החומרים היטב בצנצנת עם מכסה.
שומרים בנפרד במקרר את הירקות הקצוצים ואת הרוטב.
רגע לפני ההגשה יוצקים את הרוטב על הסלט, מוסיפים את הבוטנים ומערבבים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0