המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משחימים בסיר עם מעט שמן את פרוסות תפוחי האדמה ומוציאים הצידה.
מטגנים את הבצלים בסיר.
מוסיפים את השוקיים ומטגנים ביחד עם הבצל עד להשחמה.
מוסיפים כוס פתיתים ומטגנים מעט עם השוקיים והבצל.
מוסיפים את החומוס ופרוסות תפוחי האדמה, מתבלים בדבש, פפריקה, פלפל לשחור ומלח ומערבבים.
מכסים במים בגובה 2 אצבעות מעל הפתיתים, וסוגרים את הסיר ל-15 דקות על אש גבוהה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-90 מעלות עם מכסה סגור למשך כ-60 דקות. ב-10 הדק' האחרונות יש להוריד את המכסה לצורך השחמה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0