שוטפים היטב את התפוזונים ומרתיחים בסיר עם מים למשך שתיים-שלוש דקות.
שלב 2
0 דקות
מסננים את התפוזונים ומרתיחים שנית עם מים חדשים למשך שתיים-שלוש דקות.
שלב 3
0 דקות
מוציאים 3/4 כוס מנוזל הרתיחה, מניחים בצד להמשך המתכון, ושופכים את כל היתר.
שלב 4
0 דקות
מכניסים לסיר את כל התפוזונים, מוסיפים את כל יתר המרכיבים ואת 3/4 כוס המים ששמרנו בצד.
שלב 5
0 דקות
מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב עדין, מרתיחים כשתי דקות עד שהסוכר נבלע לחלוטין.
שלב 6
0 דקות
ממיסים את הג'לטין ברבע כוס מים תמימים, מוסיפים לתערוכת ומערבבים.
שלב 7
0 דקות
מבשלים על אש נמוכה בסיר מכוסה חלקית תוך שמירת בעבוע למשך כשעה וחצי, מערבבים את התערובת בעדינות מדי רבע שעה.
שלב 8
0 דקות
לאחר שעה ורבע בודקים את הריבה בעזרת מבחן הצלחת: שמים צלחת במקפיא כדי שתהייה קרה מאוד. שמיים כפית מהריבה על צלחת ומעבירים את האצבע באמצע כמו שביל - נוצרים שני חלקים שלא מתאחדים - הריבה מוכנה. במידה ולא, ממשיכים לבשל כרבע שעה נוספת.
שלב 9
0 דקות
מצננים מעט את הריבה ומכניסים לצנצנות או כלים מעוקרים.
שלב 1
מתוך
9
שוטפים היטב את התפוזונים ומרתיחים בסיר עם מים למשך שתיים-שלוש דקות.
שלב 2
מתוך
9
מסננים את התפוזונים ומרתיחים שנית עם מים חדשים למשך שתיים-שלוש דקות.
שלב 3
מתוך
9
מוציאים 3/4 כוס מנוזל הרתיחה, מניחים בצד להמשך המתכון, ושופכים את כל היתר.
שלב 4
מתוך
9
מכניסים לסיר את כל התפוזונים, מוסיפים את כל יתר המרכיבים ואת 3/4 כוס המים ששמרנו בצד.
שלב 5
מתוך
9
מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב עדין, מרתיחים כשתי דקות עד שהסוכר נבלע לחלוטין.
שלב 6
מתוך
9
ממיסים את הג'לטין ברבע כוס מים תמימים, מוסיפים לתערוכת ומערבבים.
שלב 7
מתוך
9
מבשלים על אש נמוכה בסיר מכוסה חלקית תוך שמירת בעבוע למשך כשעה וחצי, מערבבים את התערובת בעדינות מדי רבע שעה.
שלב 8
מתוך
9
לאחר שעה ורבע בודקים את הריבה בעזרת מבחן הצלחת: שמים צלחת במקפיא כדי שתהייה קרה מאוד. שמיים כפית מהריבה על צלחת ומעבירים את האצבע באמצע כמו שביל - נוצרים שני חלקים שלא מתאחדים - הריבה מוכנה. במידה ולא, ממשיכים לבשל כרבע שעה נוספת.
שלב 9
מתוך
9
מצננים מעט את הריבה ומכניסים לצנצנות או כלים מעוקרים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0