מוסיפים את קוביות הבשר ונותנים לבשר טיגון קל עד לסגירה של הבשר.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את העגבניות, רסק עגבניות ותבלינים ומערבבים קלות.
שלב 5
60 דקות
מוסיפים את החומוס (ניתן להמיר את החומוס בחומוס קפוא, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומכסים במים. מבשלים על אש נמוכה כ-60 דקות.
שלב 6
0 דקות
כאשר הבשר מתחיל להיות רך, מוסיפים את הפריקה ממשיכים לבשל עוד כ-25 דקות על אש נמוכה.
שלב 1
מתוך
6
במעבד מזון קוצצים דק בצל עם עשבי תיבול.
שלב 2
מתוך
6
מעבירים לסיר גדול ומטגנים מעט בשמן.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים את קוביות הבשר ונותנים לבשר טיגון קל עד לסגירה של הבשר.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים את העגבניות, רסק עגבניות ותבלינים ומערבבים קלות.
שלב 5
מתוך
6
מוסיפים את החומוס (ניתן להמיר את החומוס בחומוס קפוא, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומכסים במים. מבשלים על אש נמוכה כ-60 דקות.
שלב 6
מתוך
6
כאשר הבשר מתחיל להיות רך, מוסיפים את הפריקה ממשיכים לבשל עוד כ-25 דקות על אש נמוכה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0