בסיר מטגנים בצל ואורגנו בשמן זית, עד שהבצל נהיה שקוף.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה.
שלב 3
5 דקות
מוסיפים עגבניות מרוסקות (ניתן להמיר את העגבניות המרוסקות ב-5 עגבניות טריות קצוצות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)
, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים לסיר את הפתיתים והמים, ומתקנים תיבול (להוסיף מלח ופלפל לפי הצורך), מכסים את הסיר ומרתיחים פעם שנייה.
שלב 5
0 דקות
מנמיכים את האש ומבשלים עוד כעשר דקות מכוסה למחצה.
שלב 6
0 דקות
מכבים את האש ומכסים את הסיר לעוד חמש דקות. בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
בסיר מטגנים בצל ואורגנו בשמן זית, עד שהבצל נהיה שקוף.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים עגבניות מרוסקות (ניתן להמיר את העגבניות המרוסקות ב-5 עגבניות טריות קצוצות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)
, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים לסיר את הפתיתים והמים, ומתקנים תיבול (להוסיף מלח ופלפל לפי הצורך), מכסים את הסיר ומרתיחים פעם שנייה.
שלב 5
מתוך
6
מנמיכים את האש ומבשלים עוד כעשר דקות מכוסה למחצה.
שלב 6
מתוך
6
מכבים את האש ומכסים את הסיר לעוד חמש דקות. בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0