המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים תפוחי אדמה בסיר עם מים רותחים כ-6-7 דקות. התפוחי אדמה צריכים להיות קצת רכים, אך יציבים. מסננים ממי הבישול.
מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית, מוסיפים את הפפריקה, השמן, מלח, פלפל ושום. מערבבים היטב עם כפות הידיים.
אופים בחום גבוה כ-40-30 דקות לערך, עד שתפוחי האדמה שחומים ונוצר קרום פריך. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0