המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מעבירים את חומרי המרינדה לקערה ומערבבים. מוסיפים לקערה עם המרינדה את רצועות חזה העוף ומערבבים. משרים את נתחי חזה העוף במשך כ-60 דקות.
מעבירים את חומרי הרוטב לקערית ומערבבים היטב.
מחממים ווק עם מעט שמן על להבה גבוהה. מוסיפים את נתחי חזה העוף, ומקפיצים במשך כשתי דקות, עד שהבשר משנה את צבעו. מוציאים את נתחי העוף לצלחת בכף מחוררת.
מוסיפים לווק ביצה ומערבבים למרקם פירורי. מוסיפים שום וג'ינג'ר ומטגנים במשך כחצי דקה. מוסיפים את רצועות הפלפל, הכרוב, הבצל ורצועות הפטריות, ומקפיצים כשתי דקות.
מוסיפים לווק את הנודלס המבושל. מחזירים לווק את נתחי חזה העוף, ויוצקים את הרוטב. מקפיצים במשך כדקה אחת, תוך כדי ערבוב. מפזרים מעל את טבעות הבצל הירוק, ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0