המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים היטב את הזיתים, מעבירים למסננת ומערבבים עם מלח גס.
שמים במסננת ומכסים . מניחים מעל משקולת של 4-5 ק"ג.
מערבבים במשך שבוע מעט את הזיתים, ומכסים.
לאחר שבועיים מעבירים לקערה, ומכסים במים רותחים 10 דקות.
מסננים את הזיתים, מערבבים היטב בקערה עם שמן זית, מיץ לימון ופלפל חריף.
מעבירים את הזיתים והנוזלים לכלי זכוכית או צנצנת אטומה, ומניחים במקום קריר לשבועיים.
לאחר שבועיים, אפשר לפתוח את הצנצנת, לאכול וליהנות :) בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0