המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולים את הפלפלים בגריל עד שהקליפה נחרכת, מעבירים לשקית ניילון סגורה ומצננים 10 דק' (פטנט להפרדת הקליפה). קולפים וחותכים לרצועות.
מכינים את הרוטב: משקשקים היטב בצנצנת את כל חומרי הרוטב - חומץ תפוחים, שום כתוש, שמן שומשום ושמן זית.
שמים את כל מרכיבי הסלט בקערה (למעט הקרוטונים). מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.
לפני ההגשה מפזרים את הקרוטונים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
מעולה
הצג מתכונים נוספים
הערות 1