המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולים את הפלפלים בגריל עד שהקליפה נחרכת, מעבירים לשקית ניילון סגורה ומצננים 10 דק' (פטנט להפרדת הקליפה). קולפים וחותכים לרצועות.
מכינים את הרוטב: משקשקים היטב בצנצנת את כל חומרי הרוטב - חומץ תפוחים, שום כתוש, שמן שומשום ושמן זית.
שמים את כל מרכיבי הסלט בקערה (למעט הקרוטונים). מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.
לפני ההגשה מפזרים את הקרוטונים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1