המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מסירים את החלק העליון של החלות בסכין חדה. מרוקנים את החלות מהרך (זהירות! לא ליצור בהן חורים. אנחנו רוצים שהחלה תשמש כמיכל למילוי ללא דליפות).
משחימים בשר בשמן ומוציאים לקערה. מזהיבים בצלים בשמן שנותר במחבת, מוסיפים שום ופטריות ומטגנים היטב. מחזירים בשר, מתבלים ומוסיפים את המרק. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים בבעבוע עדין 60 דקות, עד שרך וסמיך. מסירים מהאש.
מזהיבים בצלים בשמן. מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים בבעבוע עדין עד שהירקות רכים. מסירים מהאש.
ממלאים את החלות המרוקנות במילויים השונים. אין מכסים בחלקי החלות העליונים ששמרנו בצד.
מורחים את שולי החלות החתוכים בטיפונת שמן זית ואופים בחום בינוני 20 דקות, עד שמזהיב.
מוציאים, מכסים ב"כובעי" החלות ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0