המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפטסה לדרגת אל דנטה.
בסיר קטן ממיסים את החמאה. תוך כדי בחישה מתמדת זורים את הקמח.
ממשיכים לערבב ומוסיפים, בזילוף דק, תוך כדי בחישה מתמדת, את החלב החם. הבחישה חשובה מאוד למניעת גושים.
מוסיפים את השמנת המתוקה ובוחשים היטב. מתבלים, מערבבים וממשיכים לבשל על להבה קטנה עד להסמכת הרוטב.
מוסיפים את הסלמון והתבלינים, מערבבים וממשיכים לבשל 2 דק' נוספות.
מניחים את הפסטה בקערת ההגשה או מחלקים למנות. יוצקים מעליה את רוטב השמנת ומערבבים. זורים מעל פתיתי פרמזן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0