המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
במקביל, מזהיבים את הבצל בשמן, מוסיפים את העגבניות המרוסקות, ומאדים על אש גבוהה.
מוסיפים את הרסק, מלח ופלפל ומבשלים כמה דקות מכוסה.
מערבבים את הרוטב עם הפסטה ומפזרים את הגבינה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0