לבשל את הפסטה לפי ההוראות היצרן ולסנן, לא לשטוף, כי העמילן שנשאר על הפסטה עוזר לספוג את הרוטב.
שלב 2
0 דקות
לשים בסיר שמן זית (שיכסה את תחתית הסיר ולא יותר) ושום קצוץ, לחמם מעט ולהוסיף את התבלינים. להנמיך את האש, לערבב ולהוסיף כ-1/2 כוס מים, לערבב ולהוסיף את הפסטה.
שלב 3
0 דקות
לערבב בעדינות עד שכל הטעמים יתאחדו ולהסיר מהאש.
שלב 1
מתוך
3
לבשל את הפסטה לפי ההוראות היצרן ולסנן, לא לשטוף, כי העמילן שנשאר על הפסטה עוזר לספוג את הרוטב.
שלב 2
מתוך
3
לשים בסיר שמן זית (שיכסה את תחתית הסיר ולא יותר) ושום קצוץ, לחמם מעט ולהוסיף את התבלינים. להנמיך את האש, לערבב ולהוסיף כ-1/2 כוס מים, לערבב ולהוסיף את הפסטה.
שלב 3
מתוך
3
לערבב בעדינות עד שכל הטעמים יתאחדו ולהסיר מהאש.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0