המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את השוקולד מריר עם שלוש כפות מים רותחים, ומרגרינה בסיר כפול (על אדים).
מערבבים את החלמונים עם חצי שקית אינסטנט פודינג וניל ומערבבים לקערת השוקולד לאחר שהוסרה מהאש.
מקציפים את שמונת החלבונים עם שלוש כפות סוכר, ומעבירים לקערת השוקולד ומערבבים בכף בתנועות קיפול.
אופים חצי מהכמות בחום 180 מעלות בתנור שחומם מראש, כ-20 דקות.
לאחר שהעוגה התקררה קצת, שמים עליה את חצי הכמות שנותרה ומיד למקפיא כ-60 דקות.
מקציפים שמנת מתוקה עם חצי אינסטנט פודינג וניל, שנותר ומוסיפים לעוגה. ומשאירים במקפיא עוד כ-60 דקות.
לפני ההגשה מקררים את העוגה במקרר כ-20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0