המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים את דפי הפילו על משטח עבודה, מורחים בשמן זית ומפזרים פירורי לחם על כל עלה.
להכנת המילוי מחממים את השמן במחבת גדולה, כשהוא חם מטגנים בו את השום, טימין, בצל וכמון כ-3-4 דקות.
מוסיפים את הבשר הטחון. מערבבים ומטגנים עד שהבצל שחום. ממליחים ומפלפלים. מקררים לגמרי.
מערבבים פנימה את הכוסברה. מניחים את המילוי הקר לאורך הבצק בתלולית ארוכה וגבוהה. מגלגלים לשטרודל מהודק ומקופל בקצותיו.
מורחים את כיכר הבצק בשמן זית, אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לכ-35-40 דקות, עד שהבצק שחום.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0