המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את הקליפות במים כאשר עליהן צלחת ומשקלת.
מחליפים מים כל 4 שעות במשך יממה.
מסננים. שופכים לסיר ומרתיחים על להבה בינונית/נמוכה במשך 30 דקות.
מסננים.
מכינים סירופ מחצי ליטר מים, מיץ מחצי לימון וחצי קילו סוכר.
לסירופ הרותח מוסיפים את הקליפות שישחו כולן כל זמן הבישול.מבשלים כ-60 דקות ומדי פעם מערבבים כדי שכל הקליפות יקבל את הסירופ במידה שווה. מסננים.
מייבשים מעט, מפזרים סוכר על מגש ומגלגלים בו את הקליפות לציפוי.
מייבשים ושומרים בכלי אטום במקום חשוך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0