המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טובלים את הביסקוויטים בחלב ומרפדים תבנית פיירקס במחצית מהכמות.
בסיר קטן מעל סיר מים רותחים (בן מארי) שמים את החלב, חלמונים, סוכר, פודינג, מרגרינה, תמצית וניל וקוניאק ומבשלים מעל האדים תוך בחישה עד השהתערובת תתעבה.
יוצקים את התערובת בעודה חמה על הביסקווטים, מכסים במהירות ביתרת הביסקווטים ומצננים במקרר.
לבסוף מקציפים שמנת מתוקה עם כפית קפה נמס לקרם ומצפים את העוגה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0