המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את העוף וההודו עם פירורי לחם, ביצים וכמון, ומקררים חצי שעה.
במקביל קוצצים בצל ומשחימים, מוסיפים את השום הקצוץ ומהר את העגבניות כדי שהשום לא ישרף.
מוסיפים את הפפריקה ו-3 כוסות מים ונותנים לרוטב להתבשל 20 דק'.
יוצרים כדורים מהבשר וזורקים לתוך הרוטב ל-15 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0