המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הספגטי לפי ההוראות על האריזה.
במקביל בסיר אחר על הגז, שמים רבע כוס שמן, ומטגנים בצל אחד קצוץ עד שיזהיב.
מוסיפים את העגבניות החתוכות לסיר עם הבצל.
מערבבים את הרסק עם כוס מים חמים, מוסיפים בו את כל התבלינים - פפריקה מתוקה, פלפל שחור ו-2 כפיות מלח, מעבירים לסיר ומבשלים עד שהספגטי מוכן.
שוטפים את הספגטי, ומוסיפים אותו לתוך הרוטב המוכן.
מטגנים במחבת לחוד את הבצל הקצוץ השני, ולאחר שהזהיב, מוסיפים את הבשר הטחון.
מערבבים כל הזמן כדי שלא יהיו גושים בבשר - אמור לצאת כמו אורז.
לאחר שהוא מבושל טוב, מוסיפים תבלינים: כמון, תבלין לקציצות או מזרחי, מלח ופלפל.
ממשיכים לבשל על אש קטנה עוד כעשר דקות.
מוזגים על הצלחת פסטה, רוטב ומנה של בשר כשהכל חם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0