המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מניחים את השניצלים על תבנית עם נייר אפייה, צולים בתנור כ-12 דקות, עד להזהבה.
מצננים, וחותכים לרצועות בעובי 1 ס"מ.
קולפים את האבוקדו ומועכים גס בקערה, מוסיפים את מיץ הלימון, שמן זית, מלח ופלפל.
מערבבים בקערה נפרדת יחד את העגבניות, פלפלים, בצל סגול, כוסברה, לימון, שמן זית, מלח ופלפל.
מחממים קלות את הטורטיות בתנור החם, כ-5 דקות.
מניחים טורטייה על משטח עבודה, מורחים בכף גדושה של אבוקדו. מפזרים במרכז סלט פלפלים, ומעל את רצועות השניצל. מגלגלים ומגישים מיד. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0