המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום בינוני.
משמנים היטב תבנית כיכר (אינגליש-קייק) קטנה, או תבנית טרין אובאלית, ומפזרים בה כף אחת מפירורי הלחם.
מניחים את הבשר בקערה.
קולפים את הבצל וקוצצים דק מאוד במעבד מזון, או מגרדים על מגררת דקה.
מוסיפים לבשר ביחד עם 4 כפות פירורי הלחם, ביצים, שום, פטרוזיליה, חרדל, קטשופ, מלח ופלפל, ומערבבים היטב.
מניחים חצי מתערובת הבשר בתחתית התבנית. אם משתמשים בביצים קשות, משקיעים אותן בתערובת בשורה.
מכסים בתערובת הבשר שנותרה ומהדקים היטב. זורים את פירורי הלחם שנותרו על פני הכיכר ואופים 45 דקות.
מגישים קר בפרוסות, בתוספת חרדל, מיונז, מלפפונים חמוצים או טחינה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0