המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל החומרים היבשים ביחד, מוסיפים את השמן והביצים, ומערבבים היטב את הבלילה.
שופכים את הבלילה לתבנית אפייה משומנת לתנור שחומם מראש לחום בינוני, אופים כ-40-50 דקות.
בדקות האחרונות לאפיית העוגה, מכינים את הציפוי.
שמים בסיר קטן חצי כוס מים יחד עם חצי כוס סוכר, ומערבבים עד שהסוכר נמס. מוסיפים את השוקולד והקקאו, ומערבבים היטב, עד שאין גושים והציפוי יוצא חלק ומבריק, שופכים על העוגה בעודה חמה.
אפשר להוסיף מעל קוקוס, או סוכריות צבעוניות לקישוט. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0