המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים שמן במחבת רחבה ושטוחה עד לשקיפות.
מוסיפים את הפטריות (יש לנקז את המים מהפטריות), ומטגנים במשך 5 דקות ומערבבים כל הזמן.
מוסיפים את מרק העוף, את המלח ושאר התבלינים, ומערבבים טוב. מטגנים לעוד 6-8 דקות (תלוי איך אתם אוהבים את הפטריות).
בינתיים, מכינים את הפסטה לפי ההוראות.
מיד כשהפסטה מוכנה, מסננים ומערבבים עם התבשיל בעודו חם.
מעטרים עם הפטרוזיליה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0