המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פורסים את החצילים לאורכם בעובי של לא יותר מ- 1 ס"מ.
מניחים את פרוסות החצלים על תבנית ובוזקים מלח על מנת להוציא את הנוזלים.
מטגנים את החצילים ומסדרים אותם בתבנית חסינת חום. בוזקים על כל שכבה מהסוכר ומכניסים לתנור בחום בינוני ל 20 דק' בערך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0