המתכון הזה נוצר עבור 70 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה את כל המרכיבים ולשים עד לקבלת בצק אחיד. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומשהים ל-30 דקות.
מחממים תנור לחום בינוני, 180 מעלות.
להכנת כעכים עגולים: מחלקים את הבצק ל-70 כדורים, יוצרים מכל כדור גליל, מצמידים את קצות הגליל לטבעת ומהדקים.
מברישים את הכעכים בביצה הטרופה, בוזקים מעל את השומשום, ואופים כ-35 דקות עד שהם מזהיבים.
מצננים ומעבירים לקופסא אטומה.
להכנת המקלות: מעבירים בכל פעם מעט מהבצק למכונה, וטוחנים עד שיוצאים ממנה מקלות רצועות בצק ארוכות.
חותכים בעזרת סכין לאורך 10 ס"מ, ומניחים בתבנית.
מברישים בביצה הטרופה, בוזקים מעל את השומשום ואופים כ-35 דקות עד שהמקלות מזהיבים.
מצננים ומעבירים לקופסא. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0