המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים חלבונים עם סוכר, עד לקבלת קצף יציב.
מנפים פנימה אבקת סוכר וקקאו, ומקפלים בעזרת מרית.
מחממים תנור ל-110 מעלות.
מזלפים על נייר אפיה מהמרנג "מקלות" ועוד 2 "פלטות" בקוטר 24 ס"מ.
אופים שעתיים ב-110 מעלות.
מרתיחים שמנת מתוקה ויוצקים על השוקולד.
מערבבים עד המסה מוחלטת של השוקולד.
שומרים במקרר למשך שעתיים.
מקציפים את השמנת והאינסטנט פודינג עם השוקולד המומס, עד שמתקבל קרם שוקולד יציב.
בתבנית בקוטר 24 ס"מ: מניחים פלטת מרנג ומעליה מורחים מחצית מקרם השוקולד.
מניחים עוד פלטה של מרנג ושכבת קרם ומעליה מניחים את מקלות המרנג.
בוזקים מעל אבקת קקאו. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0