המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום 200 מעלות.
פורסים את החצילים לעובי 1 ס"מ, מסדרים בשכבה אחת בתבנית ומזלפים מעל שמן זית, מעט מלח גס ופלפל.
אופים כ-12 דקות עד שהן פריכות ומקומטות מעט, הופכים צד ומשחימים שוב.
מערבבים את כל חומרי הרוטב לתערובת אחידה
מורחים 4-5 כפות מהרוטב בתבנית קרמיקה עמוקה או בפיירקס.
מסדרים כשליש מהעגבניות על התחתית.
מסדרים מעל שכבה אחת של עיגולי חצילים אפויים.
מפזרים מעליהם גבינת פרמזן, ומעליה שכבה נוספת של עגבניות
חוזרים על השכבות עד שנגמרים החצילים.
מפזרים על השכבה העליונה מוצרלה מגוררת, ומעליה את פירורי הלחם המתובלים. (על מנת למנוע מהגבינה להישרף).
אופים בחום בינוני-180 מעלות במשך 30 דקות. אם המאפה משחים מידי במהלך האפייה, מכסים בנייר כסף.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0