המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חוצים את החציל לאורכו. מניחים על צד הקליפה וחורצים בחלק החתוך קוביות, מבלי להגיע לקליפה.
מחדירים קוביות של גבינה וגם גבינה צהובה לחריצים. מזלפים למעלה שמן זית ורוטב סויה.
מניחים בתבנית אפייה או פיירקס, מכסים ברפיון בנייר אלומיניום ואופים בחום של 180 מעלות במשך 20 דקות.
מסירים את נייר האלומיניום, מגבירים את חום התנור ל-200 מעלות ואופים עוד כ-10 דקות עד שפני החצילים מזהיבים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0