המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הדג לנתחים ומטפטפים מעליו מיץ לימון. משהים כ-5 דקות.
ממיסים את המרגרינה בסיר בעל תחתית כבדה, מוסיפים את הבצל ומאדים, אך לא משחימים.
מוספים את פילה הדג ומתבלים במלח.
בוללים את הקמח ואבקת המרק במים ויוצקים לסיר. מוסיפים שמיר, פטרוזיליה קצוצה ופלפל שחור. מערבבים קלות ומכסים את הסיר. מבשלים 5 דקות על להבה נמוכה. הדג מוכן כאשר צבעו הופך לבן.
מטפטפים מיץ לימון.
מגישים בתוספת פרוסות לימון ותפוחי אדמה מבושלים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0